Ferritslev Læring

Ferritslev Læring

Ferritslev Læring  bygger på holismen, hvor alt betragtes i en helhed, i stedet for enkelt dele.  Ferritslev Læring er opstået igennem et samarbejde, med Ferritslev Friskole, som er en skole der bygger på de frie skoletanker, der opstod rundt om Grundtvig og Kold i midten 1800 tallet.

De fri skoletanker og holismen er eviggyldige, og er fundamentet for Ferritslev Læring. Men da Ferritslev Læring ikke er et kristent site, vil kristendommen og dens historie ikke være dominerende her på hjemmesiden.

Her på Ferritslev Læringssite, vil du kunne læse om lokalhistorien for Ferritslev Friskole, Hudevad Smedje, samt andre ældre organisationer og steder. Dette vil vi gøre på en sådan måde, at du både kan tilgå oprindelige tekster, vi har renskrevet, samt mere analyserende tekster, hvor materialet der er til vores rådighed er blevet bearbejdet til en sammenhænge historien for de enkelte epoker.

Læringsmaterialer hos Ferritslev Læring

Af læringsmaterialer her på Ferritslev Læring, kan du finde forskellige historiske dokumenter, samt samfundsanalyser ud fra de historiske beskrivelser.

For andre læringsmaterialer bedes du henvende dig til os, og vi vil forsøge at hjælpe dig så godt som overhovedet muligt.

Velkommen til

Så velkommen til Ferritslev Læring – skrevet og drevet af Michael Bøtker Møller Nielsen, Pba. i jordbrugsvirksomhed & Jordbrugsteknolog Ak. Tidligere Kommunikations, markedsførings og udviklings praktikant på Ferritslev Friskole.