Forventninger

Forventninger

Forventninger

Af Rikke Christensen, elev 9. klasse.

I forbindelse med vores lejrtur i 9. klasse, bad Torben os om, at skrive lidt om vore forventninger til turen. Vi skulle til Norgen og bo i en hytte meget langt oppe i fjeldene. Vi skulle vandre, gå i rivende elve, klatre på klipper, på grottebesøg, på brævandring og meget andet spændende. Min morfor har fortalt, at det er verdens pæneste land, så jeg glædede mig. Torben fortalte os om hytten, om at lyset blev styret af det nærliggende vandfalds styrke. Hvis ikke der var nok styrke, havde vi ingen strøm. Han fortalte at hytten var primitiv og at toilettet var en spand i et nærliggende hus, kaldet et “das”.

Forventninger til mig selv

Forventningerne til mig selv på denne tur er, at hjælpe når jeg kan se, at nogen har brug for det. Jeg vil også gerne prøve at holde alle i godt humør, så ingen surmuler og alle har det godt. Jeg forventer, at jeg kan være med til at alle vil få nogle gode dage deroppe.

Jeg håber og forventer, at jeg kan gennemføre alle de ting, vi skal prøve deroppe, selvom jeg ved det bliver meget svært. Blandt andet frygter jeg lidt at mine lægmuskler vil syre til og gå i krampe. Det gør de nemlig meget for tiden.

Forventninger og håb til turen

Vi har efter sommerferien fået to nye drenge i klassen, som vi vil prøve at få ind i fællesskabet. Mine forventninger til turen er, at vi får et tættere venskab imellem alle sammen. Jeg håber, at denne tur vil gøre fællesskabet et lige så trygt sted at være, som før sommerferien.

Jeg håber at når vi trætte kommer hjem fra dagens tur, kan sidde sammen og snakke og have det hyggeligt. Grine af nogle sjove ting der er sket i løbet ad dagen. En har måske dummet sig, faldet i vandet, og det skal vi selvfølgelig grine af.

Jeg også på, at ingen kommer til skade, at ingen bliver væk i grotterne, ingen bliver for trætte eller for udmattede.

Efter turen…

Efter vi har været afsted, vil jeg gerne sige at det var en ekstrem god tur. Der var mange grænseoverskridelser for mig og for gruppen. Faktisk var min største overvindelse at skulle bruge toilettet, men jeg lærte det…på tredjedagen. Jeg synes, at hytten lå helt vildt flot lige ved et vandfald, og søens vand var faktisk varmere end Torben havde regnet med, så vi slog rekorden i at være længst tid i vandet.

Det var også lidt uhyggeligt at være ude i fjeldet om aftenen, fordi der sagtens kunne komme en ged eller ko og forfølge en på vej til toilettet.

Gruppen blev arbejdet meget flot sammen, vi samarbejdede meget for at tingene skulle lykkes og det var rigtig godt. Vi hjalp hinanden op af fjeldene, gav hinanden vand hvis ikke alle have eller lidt sukker, hvis man var ved at gå sukkerkold.

Den flotteste oplevelse var at kunne se fjeldene, klatre op og se udsigten til andre fjelde.

Alt i alt fik jeg næsten alle mine forventninger indfriet, idet jeg desværre ikke kunne komme med på Nordeuropas højeste punkt; Galdhøgpiggen. Men det håber jeg så jeg kommer en anden gang.

Leave a Reply