Samvær

Samvær

Samvær

Af Hanne Hansen, pedel, lærer og meget andet.

I mit arbejde her på skolen har jeg mange forskellige oplevelser med børnene. Det kan være i forbindelse med skuespil, eksamen, mine undervisningstimer eller bare min almindelige arbejdsdag.

I øjeblikket er jeg jo i gang med at bygge depot og metalværksted, og det er bare rigtigt spændende for børnene i de mindre årgange. Der er hele tiden nogle, som vil hjælpe til, kikke på, spørge hvad det nu er jeg går og laver, og det kan man nemt spørge om 10-15 gange om dagen.

Der bliver spændt vogne efter de trehjulede cykler og så er hjælpen på vej, hvis jeg skal have flyttet nogle fliser og kørt grus væk. Hvis der ikke lige er noget de kan gøre for mig, så finder de selv på noget. Indimellem er der også lige én, der skal have bundet sine sko eller have pumpet luft i cykeldækket. Det sker også, at der er én, som skal trøstes og pustes lidt på en finger, men det hører jo med, når man er håndværker.

Det er rart med den hjælp jeg får af børnene – det kan også være en hjælp når de holder pause en gang i mellem – men det er bare kanonhyggeligt at have dem omkring mig.

Jeg fik den tanke at vi måske kunne spare på legepladsen, hvis vi bare byggede et nyt hus en gang imellem.

Leave a Reply